Kwas Chlebowy Volfas Engelman Pasaulio
Kwas powstaje w wyniku fermentacji przy użyciu drożdży piwowarskich, dzięki czemu bąbelki kwasu węglowego przyjemnie łaskoczą podniebienie podczas konsumpcji. Bogaty świeży, domowy chleb, kwaśno-słodkie połączenie smaków uzupełnia subtelny akcent chmielowy.
Pojemność: 30L
Related products
Volfas Engelman Balta Pinta
Piwo pszeniczne BALTA PINTA, warzone z użyciem słodu pszenicznego, ma lekki, świeży, nieco słodkawy smak, żółtawy kolor i kremową teksturę.
Do jego produkcji stosuje się specjalne drożdże piwne górnej fermentacji, dzięki którym podczas dojrzewania powstają aromaty przypominające banana i goździki. Najlepsze właściwości smakowe i aromat piwa pszenicznego ujawniają się, gdy naleje się je do odpowiedniego kielicha – z wąskim dnem i szerszą górą.
Produkt – PUSZKA 568 ml, SZKŁO 568 ml
Opakowanie – 20 x 0,568, 24 x 0,568
Termin przydatności (dni) – 180, 360
Alk. – 5,0%
Umań Wheat
- Kategoria: Piwo
- Pojemność - 1000 ml, 500 ml SZKŁO
- Alk: 5%
- Okres Przydatności: 270 dni
Waissburg Lager
- Kategoria: Piwo
- Pojemność – 1000 МL, 500 МL (szkło)
- Alk: 4.7%
- Okres Przydatności: 270 dni
Wiedeńskie
- Kategoria: Piwo
- Product - 500 ml SZKŁO, 1000 ml plastik, 2000 ml plastik
- Alk: 4.5%
- Okres trwałości w dniach: 270

Reviews
There are no reviews yet.